Laagste prijs garantie

Binnen 24 uur antwoord

Flexibele levertijd

Logo betonproducten online
Hulp nodig?

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 of stuur een mail naar ons mailadres

Kanaalplaatvloeren

Bpo biedt KOMO-gecertificeerde kanaalplaatvloeren aan, geschikt voor zowel verdiepingen als begane grond in woning- en utiliteitsbouw. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in 1200 mm of 600 mm breedtes en zijn optimaal voor grote overspanningen en zware belastingen. Bij isolatie wordt brandwerend EPS toegepast met verschillende RC-waarden en isolatiediktes.

Mocht u interesse hebben dan helpen wij u graag verder. Vraag via onderstaand formulier een offerte op maat aan en wij komen snel bij u terug!

Kanaalplaatvloeren van Betonproducten Online

Betonproducten Online biedt een divers assortiment van KOMO-gecertificeerde kanaalplaatvloeren, ontworpen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in breedtes van 1200 mm voor voorgespannen vloeren en 600 mm voor gewapende vloeren. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor projecten die een grote overspanning, hoge belasting of minimale constructiehoogte vereisen.

 

Voordelen van voorgespannen kanaalplaatvloeren

De voorgespannen kanaalplaatvloeren zijn ideaal als verdiepingsvloeren of begane grondvloeren, waar grote overspanningen en hoge belastingen een rol spelen. De vloeren bieden snelle installatie, korte leveringstijden en hebben een naadloze onderzijde, wat uitstekende thermische en akoestische eigenschappen garandeert. Elke plaat wordt individueel versterkt volgens specifieke berekeningen en is gemaakt met FeP1860 kwaliteitsstrengen.

 

Gewapende kanaalplaatvloeren

Geschikt voor diverse bouwtoepassingen, van grootschalige renovaties tot tussenverdiepingen in commerciële panden. Deze kanaalplaatvloeren zijn snel leverbaar en kunnen worden voorzien van isolatie om het installatieproces te vereenvoudigen.

 

Installatieservices van Betonproducten Online

Voor een naadloze realisatie van uw project biedt Betonproducten Online professionele installatieservices aan. Ons team van experts verzorgt alles vanaf de kraankosten tot de coördinatie van het transport en de professionele installatie, waardoor u tijd en zorgen bespaart.

 

Technische specificaties en maatwerk

Kanaalplaatvloeren bij Betonproducten Online voldoen aan de strengste industrienormen, met aanpassingsmogelijkheden voor specifieke projectvereisten. Onze vloeren voldoen aan categorie 4 van Criteria 73/5 (KIWA), waarbij elk detail, van de belasting tot de installatieafmetingen, zorgvuldig wordt gespecificeerd door onze hoofdingenieurs.