Laagste prijs garantie

Binnen 24 uur antwoord

Flexibele levertijd

Logo betonproducten online
Hulp nodig?

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 of stuur een mail naar ons mailadres

OB06 Opsluitbanden 10x20x100 cm Zwart/Antraciet

Opsluitband zwart/antraciet

10,79

€ 8,23 excl. btw

Beschrijving

Zorg voor de perfecte afwerking van je bestrating met onze opsluitbanden in antraciet. Deze opsluitbanden van 10x20x100 cm zijn ideaal om ervoor te zorgen dat je bestrating niet verzakt of uitloopt, waardoor je langer van een stabiel terras of tuinpad geniet.

Het gebruik van opsluitbanden is cruciaal voor de duurzaamheid en esthetiek van je bestrating. Ze bieden een solide omlijsting die stabiliteit garandeert. Ons assortiment bestaat uit diverse kleuren en formaten, zodat je altijd een keuze hebt die bij jouw project past.

De keuze van het formaat opsluitband hangt af van de belasting en eventuele hoogteverschillen die overbrugd moeten worden. Voor een optimale opsluiting dient minimaal tweederde van de opsluitband in de grond verankerd te zijn. Voor opritten raden we minimaal een dikte van 10 cm aan om verzakking tegen te gaan.

Bestel jouw opsluitbanden eenvoudig online bij Betonproducten Online en profiteer van de snelle thuisbezorging, meestal binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij houden je op de hoogte van de levering en zorgen ervoor dat alles op de afgesproken plek aankomt. Geniet van het gemak van online bestellen met de betrouwbare service van Betonproducten Online.

Productgegevens

Extra informatie

Voordelige prijzen

Persoonlijke service

Snelle levering

Compleet assortiment