Laagste prijs garantie

Binnen 24 uur antwoord

Flexibele levertijd

Logo betonproducten online
Hulp nodig?

Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 of stuur een mail naar ons mailadres

GBO Stapelblok 50x50x25 cm

22,00

€ 18,18 excl. btw

Beschrijving

De betonnen stapelblokken 50x50x25, een betrouwbare en milieubewuste keuze voor al uw bouwprojecten. Deze betonblokken combineren robuustheid, flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor ze zowel voor particuliere als professionele klanten perfect zijn.

Dankzij het innovatieve ontwerp van de stapelblokken beton 50x50x25 kunt u snel en gemakkelijk constructies opbouwen zonder ingewikkelde montage of speciaal gereedschap. Deze betonblokken zijn stapelbaar en kunnen in verschillende configuraties worden geplaatst, waardoor ze geschikt zijn voor tal van toepassingen, zoals het bouwen van muren, funderingen en zelfs tijdelijke constructies. Met hun indrukwekkende duurzaamheid zijn deze blokken bestand tegen zware belastingen en extreme weersomstandigheden, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze elke bouwuitdaging aankunnen.

Plaatsen van Grote Betonnen Stapelblokken bij Betonproducten Online

Het correct plaatsen van grote betonnen stapelblokken vereist een goed voorbereide ondergrond om de stabiliteit en duurzaamheid van de constructie te waarborgen. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

  1. Fundering en Ondergrond: Afhankelijk van de geplande hoogte van de muur, is het essentieel om te beginnen met een stabiele fundering. Indien nodig, moet de ondergrond grondig worden gestabiliseerd.
  2. Stabilisatielaag: Breng een laag stabilisatiemateriaal aan op de voorbereide fundering. Dit zorgt voor een vlakke en stevige basis waarop de eerste rij betonnen stapelblokken kan worden geplaatst.
  3. Plaatsing Eerste Rij: Leg de eerste rij grote betonnen stapelblokken zorgvuldig waterpas. Een correcte uitlijning van de eerste rij is cruciaal voor de algehele stabiliteit van de muur.
  4. Opbouwen van de Muur: Nadat de eerste rij nauwkeurig is geplaatst, kunt u verder gaan met het stapelen van de volgende rijen. Zorg ervoor dat elke rij goed aansluit op de vorige om de stevigheid van de constructie te garanderen.
  5. Bescherming tegen Water: Om vochtproblemen achter de muur te voorkomen, is het aan te raden om een beschermende plastic laag aan te brengen achter de muur voordat de grond teruggeplaatst wordt. Dit helpt waterinfiltratie te voorkomen en verlengt de levensduur van zowel de muur als de achterliggende grond.

Productgegevens

Extra informatie

Gewicht125 kg
Afmetingen50 × 25 × 50 cm
Prijs

Per stuk

Materiaal

Beton

Lengte

50 cm

Breedte

50 cm

Producten

Stapelblokken

Toepassing:

Scheidingswanden, wanden voor opslagboxen, grondkering, voedersilo’s, enz.

Gewicht

ca. 125

Artikelnummer GSB 2 Categorie Tags ,

Voordelige prijzen

Persoonlijke service

Snelle levering

Compleet assortiment